Ljudi su najveći potencijal

Hadži Milentijeva 33, Beograd

Novi sajt Udruženja “IT Veštak”

10:20 Beograd, Republika Srbija Informativna služba Udruženja "IT Veštak" 2 minuta

Posle višemesečnog rada postavili smo i pustili u funkciju novi sajt Udruženja sudskih veštaka za informacione tehnologije “IT Veštak”.

Sajt Udruženja “IT Veštak” je dostupan na srpskom jeziku, povezan je sa društvenim mrežama Facebook, Twitter, LinkedIn i servisom YouTube, i u potpunosti je optimizovan za prikaz na pametnim telefonima i tablet uređajima.

Udruženje “IT Veštak”, sa vizijom informacionog društva, svesno impresivnih socijalnih i ekonomskih mogućnosti razvoja koje pružaju informacione tehnologije, daje bezrezervnu podršku naporima društvene zajednice da što pre izvrši sopstvenu transformaciju iz industrijskog u informaciono društvo. Istovremeno, već skoro 20 godina Udruženje kontinuirano nastoji da kroz različite oblike delovanja upozna javnost i sa tamnom stranom primene informaconih tehnologija, odnosno njenih zloupotreba, sa posledicama koje se prostiru u lepezi od minornih do katastrofalnih i sa potrebama i mogućnostima suprotstavljanja takvim zloupotrebama.

Imamo viziju da kroz stratešku saradnju sa OpenLink Grupom oblikujemo budućnost modernog poslovanja, i zato želimo da integrišemo i povežemo najbolje ljude i zajedno izgradimo moćan poslovni sistem s ciljem doprinosa sveukupnom razvoju Republike Srbije i prosperiteta regiona Zapadnog Balkana.

Predlažemo Vam da redovno posećujete naš sajt i da nas zapratite na Facebook-u i Twitter-u. Mi smo otvoreni za komunikaciju i svaki vid sugestije i saradnje.